Misschien heb je na het bekijken van onze website nog vragen. Op deze pagina vind je de antwoorden op alles wat je wilt weten.
remove_circle_outline
Maandelijks zoeken duizenden bezoekers via onze website naar de juiste aanbieder. Voor onze leden resulteert dit in een continue stroom van potentiële klanten.
add_circle_outline
De kosten van het lidmaatschap bedragen €99,- per jaar. Deze kosten worden per automatische incasso voldaan. Na inschrijving kun je direct gebruikmaken van alle voordelen van het lidmaatschap.
add_circle_outline
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd, met een inachtneming van 1 maand opzegtermijn. Een lidmaatschapsjaar duurt 12 maanden vanaf het moment dat je inschrijft. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd.
add_circle_outline
Het lidmaatschap opzeggen is altijd mogelijk door een mail te sturen naar opzeggen@uvag.nl Wij hanteren hiervoor wel een opzegtermijn van 1 maand.
add_circle_outline
Ja, dat kan. Wij adviseren zelfs om klanten te laten zien dat je lid bent van de UVAG, zodat zij direct kunnen zien dat ze te maken hebben met een betrouwbare partij. Om jouw lidmaatschap zichtbaar te maken kun je op jouw website vrij gebruik maken van ons logo. Daarnaast is het mogelijk om via info@uvag.nl een promotiepakket aan te vragen. Hierin vind je printmateriaal dat je kan gebruiken in jouw praktijk.

Still have a question?

Contact Us