Wil je beter leren omgaan met de stress in je leven? Start vandaag met onze Mindfulness-technieken!

In onze huidige hectische samenleving ben jij zeker niet de enige die lijdt onder stress! Hoewel we niet elke bron van stress kunnen elimineren, kunnen we gelukkig onze capaciteit om stress aan te pakken vergroten met behulp van verschillende bewezen technieken. Een van deze technieken is Mindfulness. Geverifieerd door wetenschappelijke bevindingen, worden programma’s voor mindfulness zelfs door werkgevers geïmplementeerd om de gezondheid van werknemers te verbeteren. Wil ook jij genieten van de voordelen van het implementeren van deze technieken? Lees verder en ontdek onze Online Cursus Mindfulness vanuit het comfort van je eigen huis!

2
1. Maak je keuze

Ben je geïnteresseerd in de Online Cursus Mindfulness? Je kunt direct de cursus boeken, of eerst meer lezen over onze cursus.

Meer over de Cursus Mindfulness

2. Volledig online, voordelige keuze

Wij willen dat iedereen de kans krijgt om de de cursus Mindfulness te ervaren! Daarom bieden wij de cursus volledig online aan. Om die reden kunnen wij de kosten laag houden:

Cursus Mindfulness: €47,-

1
3
3. Schrijf je in en begin direct

Zodra je de keuze hebt gemaakt kan je jezelf direct inschrijven. Na de inschrijving kan je meteen van start. De online omgeving verloopt niet, dus je kan de cursus volledig volgens jouw tempo volgen.

check Ja, direct inschrijven!

Wanneer de Online Cursus Mindfulness volgen?

Veel mensen hebben routines in hun dagelijks leven, zoals wakker worden en gaan werken of naar school gaan. Als je iets bekends doet in een gebruikelijke omgeving, heb je de neiging om op de automatische piloot te werken en merk je niet wat er werkelijk aan de hand is. Je kan bijvoorbeeld een hele zak chips voor de tv eten zonder de smaak echt op te merken. Sommige mensen blijven ook langer dan nodig is hangen bij het verleden of maken zich zorgen over de toekomst. Maar te verstrikt raken in je eigen gedachten kan het zelfs moeilijk maken om ’s nachts in slaap te vallen. Het online volgen van een cursus Mindfulness helpt je om negatieve gedachten en gevoelens op een positievere manier te beheersen.

Hoe werkt onze online cursus?

Mindfulness vergroot het vermogen om op te merken wat er in jouw omgeving en om je heen gebeurt in het huidige moment. Het is een vaardigheid en vereist dagelijkse oefening – net zoals atleten dagelijks trainen om hun conditie en uithoudingsvermogen te behouden.

Door middel van onze eenvoudige oefeningen train je jouw geest om meer aanwezig te zijn in het moment, wat resulteert in een betere alertheid en levendigheid die voorheen misschien bedekt was met angstig denken, overdenken en verstrikt raken in jouw gevoelens en emoties.

Ons online studieprogramma Mindfulness laat je vele goed gedocumenteerde voordelen ervaren, met name het voordeel van ontstressen, het lichaam ontspannen en vooral het verbeteren van jouw levenskwaliteit met een verhoogd bewustzijn en waardering van het leven zelf. Met ons cursusprogramma krijgt je dus een diep inzicht over wat Mindfulness is en hoe je Mindfulness kunt toepassen waar en wanneer je maar wilt!

De vele voordelen van Mindfulness

Hierboven werden al enkele voordelen beschreven, maar een online cursus Mindfulness kan zoveel meer voor je betekenen, namelijk:

 • Vermindert stress, angst en depressie
 • Verbeter de aandacht, concentratie en focus – wat geweldig is als je snel wordt afgeleid!
 • Verbetert de slaap, het geheugen en de mentale helderheid
 • Moedigt emotionele regulatie en positieve emoties aan
 • Maakt kalm blijven mogelijk in geval van tegenslag of triggers
 • Vermindert ongecontroleerde uitbarstingen
 • Verlaagt de bloeddruk en versterkt het immuunsysteem
 • Vermindert chronische fysieke pijn
 • Helpt verslavingen en opdringerige gewoonten te overwinnen
 • Moedigt het hebben van empathie aan en verbetert sociale relaties
 • Kan door iedereen beoefend worden, inclusief kinderen!
 • Maakt nieuwe ruimtelijkheid in jezelf mogelijk
 • Geeft je geest rust van het onophoudelijk denken en reageren – wat resulteert in een betere nachtrust

 

Waarom een Online Cursus Mindfulness volgen?

Voor jezelf

Het moderne leven wordt steeds hectischer en heeft een nadelig invloed op onze gezondheid en ons welzijn. Mindfulness bestaat uit simpele technieken die stress kunnen verminderen en jouw kwaliteit van leven kan verbeteren. Als je geïnteresseerd bent in het proberen van Mindfulness, maar je ondervindt enige weerstand om je in te schrijven voor onze cursus, dan geven wij je graag de gemoedsrust die je nodig hebt. Onze online cursus bestaat uit lessen die je vanuit het comfort van het eigen huis kunt volgen, in je eigen tempo. Daarnaast zal je het verrassend vinden hoe een beetje tijd doorbrengen met gewoon ‘te zijn’ in plaats van te doen, je beter kan laten denken, voelen en handelen.

Voor jezelf en anderen

In onze snelle wereld legt de toenemende eis van het leven een enorme stress op alle mensen. Maar het is bewezen dat het mentale en fysieke evenwicht wordt ondersteund met een doelgerichte, dagelijkse cultivatie van het minimaliseren van stress en het verbinden met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Als je niet weet waar je moet beginnen, kan het echter een hele klus zijn om Mindfulness op jouw school of werkplek te implementeren. Wij helpen je graag op weg met onze online cursus Mindfulness, zodat het niet nodig is om ‘het wiel opnieuw uit te vinden’. Naarmate de voordelen van Mindfulness steeds breder worden erkend, is er nu zelfs een groeiende vraag op scholen en werkplekken voor Mindfulness-training en getrainde Mindfulness-facilitators. Dus, laat onze cursus Mindfulness je vooruithelpen als je jouw educatief en persoonlijk potentieel en dat van anderen wilt vervullen!

Ervaring cursist

‘In mijn eigen tijd maak ik kennis met en leer ik de krachtige Mindfulness-technieken die me helpen om meer balans en focus in mijn leven te hebben. Ik heb een geweldige begeleiding gevonden in jullie online cursus om een ​​omgeving te creëren waarin mindfulness echt kan gebeuren. Bijgevolg slaag ik erin om dieper in contact te komen met wie ik werkelijk ben en me over te geven aan het huidige moment, precies zoals het is, zonder agenda of verwachte uitkomst. Mijn leven is absoluut veranderd, gaande van minder stress en meer rust, kalmte en ontspanning.’

Prijzen en lengte cursus

Aarzel niet, want onze online cursus betekent misschien wel de grootste verandering in jouw leven! Bestel onze Mindfulness-training nu voor een kleine investering van €47,- en ontvang 8 weken lang elke dag Mindfulness-oefeningen en zoveel meer. Er is geen deadline voor het afronden van de cursus. Je kunt de cursus volgen in jouw eigen tempo en aanpassen aan je dagelijkse verantwoordelijkheden.

check Ja, ik wil mij inschrijven!