Verruim je horizon en leer Reiki vanuit het comfort van je eigen huis

Droom je ervan om jezelf en anderen te helen? Dan kunnen wij die droom werkelijkheid voor je maken met onze Online Cursus Reiki!

Herken je jezelf in onderstaande punten?

 • Je hebt gehoord van Reiki en wil er zelf mee aan de slag;
 • Je wil je al een poos verdiepen in Reiki en zoekt een goed vertrekpunt;
 • Je wil anderen graag helpen om ook van een Reiki behandeling te kunnen profiteren.

Dan is deze online cursus Reiki de perfecte manier om te starten.

Lees verder en ontdek onze eenvoudige, handige en betaalbare manier om de online cursus Reiki 1, online cursus Reiki 2 en de cursus voor Reiki Master te volgen!

Waarom online cursus reiki
Waarom zou je de online cursus Reiki volgen?
 • Reiki leert je problemen aan te pakken door energie opnieuw in balans te brengen;
 • Reiki elimineert stress en spanning van het moderne leven;
 • Reiki brengt je innerlijke vreugde om anderen te genezen;
 • Reiki biedt je de mogelijkheid om opnieuw verbinding met jouw hogere zelf te maken;
 • Reiki helpt je jouw levensdoel te ontdekken

Lees meer over de voordelen van Reiki

Wat maakt deze online cursus zo goed?
 • Het is de #1 online Reiki cursus van Nederland met meer dan 750 tevreden cursisten;
 • De cursus wordt maandelijks uitgebreid met luistermeditaties, inspirerende oefeningen en aanvullende technieken;
 • Deze cursus kan je volledig online volgen, vanuit de comfort van je eigen huis;
 • De cursus wordt aangeboden tegen een scherp tarief.
Online cursus reiki kwaliteit
Evaringen online cursus reiki
Onze bezoekers zijn erg enthousiast over deze cursus

”Voor mij is jullie thuiscursus Reiki echt heel waardevol. Alle informatie die ik nodig had als beginner, zat in de cursus. Ik ben ook van mening dat iedereen de kans moet hebben om verbinding te maken met Universele Energie of Reiki.

Voordat ik begon, was mijn leven een puinhoop en wist ik niet waarom. Maar de cursus Reiki stabiliseerde en verbeterde mijn emotionele leven. Vraag me niet precies hoe, ik denk dat het de bewustzijnsverruiming was die ik ervoer tijdens het leren en oefenen.”

Wat kost het en hoe schrijf je je in?

De cursus Reiki is een investering in jezelf. De prijzen van deze cursus zijn als volgt:

Cursus Reiki 1: €69,-
Cursus Reiki 2: €89,-
Cursus Reiki Master: €299,-

Tijdelijke aanbieding: Reiki 1 & 2 samen van €158,- voor €126,40

Kosten Online Cursus Reiki
check Meld je nu aan voor de cursus!

Reiki is leuk, eenvoudig en heel gemakkelijk te leren. Zo is de online cursus Reiki 1 een perfecte introductie tot het verkennen en begrijpen van energie, om te leren hoe je eenvoudige maar krachtige technieken in jouw dagelijks leven kunt implementeren en om balans, flow en mindfulness te creëren. Of misschien is het je eerste stap om jouw roeping als ​​energetische genezer te volgen?

Wat is Reiki?

Reiki is een ongelooflijke discipline die je lichaam kan reinigen en je verder op weg brengt in het spirituele begrip over jezelf en de wereld om je heen. Reiki kan pijn, angst en negatieve emoties wegdrukken, zoals het scheiden van wolken op een stormachtige dag. Het kan je de vreugde laten ervaren om anderen te genezen, door hun schok en verbazing te zien over de helende kracht van Reiki-technieken. Reiki kan jouw leven en chakra’s in balans brengen en je vullen met tevredenheid en een gevoel van diep begrip over het leven.

Reiki leren hoeft niet duur te zijn

Wanneer je een paar jaar geleden iemand had gevraagd hoe je Reiki kon leren, zou men je het lange en bochtige pad hebben verteld dat ze hebben genomen. Men zou je verteld hebben een goede leraar te kiezen en je aangeraden hebben goed naar hem of haar te luisteren, ijverig naar de lessen te gaan en veel te oefenen. Het probleem? Traditionele Reiki-lessen zijn duur! Maar dit betekent niet dat je jouw droom moet opbergen. Wij bieden je de oplossing door onze online cursussen Reiki te volgen met begeleiding vanuit het comfort van je eigen huis en in jouw eigen tempo.

Is online Reiki leren mogelijk?

Onze online Reiki-cursussen zijn rechtstreeks afgeleid uit de geschriften van meester Mikao Usui – de oprichter en pionier van Reiki. Jarenlang waren veel van de geschriften van Meester Usui voor niemand beschikbaar. Ze waren verborgen of gingen verloren. Maar nog niet zolang geleden werd een van zijn persoonlijke geschriften ontdekt en vertaald. En het is dit stuk dat precies beschrijft hoe hij Reiki heeft ontwikkeld. Onze cursus Reiki vanuit het comfort van je eigen huis is rechtstreeks uit dit stuk oude tekst afgeleid.

De ongelooflijke ontdekking van de geschriften van Mikao Usui heeft de manier veranderd waarop we vandaag Reiki kunnen leren. Wist je dat de grondlegger van Reiki de kunst van Reiki helemaal alleen op de berg Kurama heeft ontwikkeld? Hij had geen instructeur om hem te begeleiden, en toch kon hij anderen leren helen met de handen. In zijn recent ontdekte geschriften legde hij gedetailleerd uit hoe je dat doet. Vandaag hoef je dus geen dure persoonlijke lessen meer te volgen om jouw certificaat Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Master te verdienen.

Zelfs al weet je heel weinig over Reiki, het is mogelijk om deze ongelooflijke kunst te leren vanuit het comfort van je eigen huis. Klinkt dat gek? Probeer het en je zult zien dat je echte, diepgaande resultaten ervaart! Je kunt de energie letterlijk voelen terwijl deze door je heen stroomt en je zult versteld staan van hoe het de dingen om je heen positief begint te veranderen. De resultaten van Reiki online leren, zijn verbluffend. Sterker nog, meer en meer mensen slagen erin Reiki te leren sinds onze online cursussen Reiki zijn uitgebracht!

Maar hoe zit het met Reiki-afstemmingen? Wij geloven nog steeds dat er een plaats en tijd is voor de afstemming tussen meester en student, maar je kunt jezelf ook afstemmen door middel van persoonlijke meditatie. Op dezelfde manier waarop Dr. Usui zich afstemde toen hij deze helende kunst ontwikkelde. Wij hebben echter nog nooit een student gehad die onze spirituele Reiki inwijding op afstand kreeg en ons daarna contacteerde dat het afstemmen is mislukt. Dus als je gewoon in jouw eigen tempo Reiki-technieken wilt gaan oefenen, zonder veel geld uit te geven, dan zit je bij ons goed.

Werkt online Reiki leren echt?

Absoluut! Mikao Usui heeft het gedaan en al onze studenten zijn het erover eens dat Reiki leren, zonder het volgen van dure lessen en in je eigen tempo, werkt. Onze online Reiki-cursussen zijn dan ook stapsgewijze handleidingen die volledig waterdicht zijn met alles wat je nodig hebt om een ​​optimale Reiki-ervaring te beleven en een gecertificeerd Reiki-heler te worden, indien je dat wenst.

Het cursus programma

Je hoeft geen ervaring te hebben met energiewerk of andere spirituele oefeningen om Reiki in je leven te omarmen – alleen de nieuwsgierigheid, een open geest en hart of het simpele verlangen om jouw kennis uit te breiden en iets nieuws te omarmen. Als je eenmaal onze online Reiki-cursussen persoonlijk hebt ervaren, zal je beter begrijpen waarom het zoveel meer is dan alleen een helende techniek – het is een manier van Zijn. Dit is wat je zult leren:

Niveau Reiki 1

Het eerste niveau van Reiki is alles wat veel mensen wensen – eenmaal je op dit niveau getraind bent, kan je jezelf, vrienden, familie en dieren behandelen. Deze cursus omvat de geschiedenis, voorschriften en principes van de bedenker en oprichter van het Usui-systeem. Daarnaast bestaat deze online cursus uit meditaties, instructies voor zelfbehandeling, de behandeling van anderen en extra healing technieken. Je ontvangt ook de spirituele Reiki inwijding op afstand.

Niveau Reiki 2

Je kunt deze online cursus pas volgen als je het eerste deel heeft gevolgd. Deze cursus geeft je krachtige nieuwe tools die de manier waarop je Reiki ervaart en beoefent, zullen versterken. Volg je het tweede niveau van Reiki dan zal je meer verdieping en een ruimer toepassingsgebied ervaren. Opnieuw ontvang je de traditionele Reiki inwijding op afstand en maak je kennis met Reiki-symbolen en hoe je werkt met blokkades.

De vele voordelen van Reiki

In onze online cursussen Reiki leer je hoe je de helende kracht van een ervaren Reiki-beoefenaar kunt ontwikkelen en uiteindelijk Reiki-meester kunt worden. Welke voordelen je onder andere krijgt met het leren van Reiki, zijn de volgende:

 • Reiki leert leert je verbinding maken met de universele energie die je de kracht geeft om jezelf te genezen wanneer en waar je het nodig hebt
 • Reiki leert je problemen en ziekten aanpakken door energie opnieuw in balans te brengen
 • Reiki elimineert stress en spanning van het moderne leven: Reiki kan je kalmeren en je de innerlijke rust geven om alles aan te kunnen dat het leven op jouw pad gooit. Het kan je de innerlijke helderheid geven die je nodig hebt om evenwichtig en kalm te blijven te midden van een stressvolle of negatieve situatie
 • Reiki brengt je innerlijke vreugde om anderen te genezen: geniet van de beloning als je anderen die in nood verkeren helpt met de kracht van Reiki
 • Betere beslissingen: Reiki biedt je de mogelijkheid om opnieuw verbinding met jouw hogere zelf te maken. Met Reiki open je  jouw chakra’s en stem je jouw intuïtieve krachten af ​​zodat je jouw zelfvertrouwen kunt verbeteren en betere beslissingen kunt nemen
 • Reiki helpt je door bewezen zelfherstellende methoden je geest in evenwicht te brengen
 • Reiki helpt je jouw levensdoel te ontdekken: Reiki is een bevrijdende spirituele oefening die je opnieuw met je ware zelf kan verbinden en je in staat stelt om jouw levensrichting met nieuwe ogen en helderheid te zien. Misschien zie je zelfs voor het de dingen die je nodig hebt om vooruit te komen in het leven en jouw levensdoel te bereiken
 • Reiki verlicht emotionele en psychologische trauma’s die veroorzaakt werden door moeilijke gebeurtenissen of situaties. Ieder mens maakt moeilijke, zelfs traumatische gebeurtenissen mee die emotionele of psychologische littekens hebben achtergelaten. Reiki kan het energetische element verwijderen dat zich aan je psyche hecht

De kunst van het uitnodigen van geluk

Voor de meesten van ons is geluk een ongrijpbaar en vaak vluchtig ding dat we proberen te begrijpen, maar waar we slechts een glimp van opvangen. Mikao Usui wist dat geluk begint met jouw innerlijke essentie – de spirituele afstemming van wie je nu bent en wat je zou moeten zijn. Reiki kan deze afstemming creëren en je op het pad van een hoger bewustzijn brengen en uiteindelijk verlichting bieden. Met onze online Reiki-cursus leiden wij je stap voor stap door het proces van hoe je de kracht van Reiki kunt gebruiken om jezelf en anderen lichamelijk en geestelijk te helen en in balans te brengen. Wij bieden je de kans om effectief Reiki te leren zoals het bedoeld is, zonder kwaliteit of integriteit op te offeren. Daarnaast maken wij het gemakkelijker om het te leren vanuit het comfort van jouw huis en naar je eigen planning met ondersteuning van een ervaren reikimeester.

Prijzen Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Master opleiding

Je denkt misschien dat het online volgen van een Reiki-cursus, net zoals de traditionele lessen, je een spreekwoordelijk arm en been zal kosten. Wij kunnen je verzekeren dat dit niet het geval is. Je weet waarschijnlijk al dat naar school gaan en Reiki leren op de traditionele manier duur is (om nog maar te zwijgen van de tijd die je verliest). Het kost een student doorgaans tussen €900,- en €3.600,- om de status van meester te bereiken. Bij ons betaal je €69,- voor Reiki 1, €89,- voor Reiki 2 en €299,- voor de Reiki-masteropleiding. Onze volledige Reiki-cursus kost dus minder dan €500,-, wat een fractie is van wat je normaal zou betalen wanneer je naar school zou gaan. Wij willen echter dat iedereen de kans krijgt om de helende kracht van Reiki te ervaren!

Ervaring cursist

Hoe zou je je voelen wanneer je de mogelijkheid bezat om pijnvrij te zijn, je te ontlasten van stressvolle situaties en het leven van mensen voor jouw ogen te zien veranderen dankzij je helende energie! Hieronder volgt een individuele ervaring van een van onze studenten:

” Voor mij is jullie thuiscursus Reiki echt heel waardevol. Toen de Reiki-cursus eerste graad werd geleverd, opende ik de hoofdstukken zoals ik een schatkist opende. Mijn levensvisie is altijd geweest om goed te doen, liefde voor mezelf te hebben en anderen te helen. Alle informatie die ik nodig had als beginner, zat in de cursus. Ik ben ook van mening dat iedereen de kans moet hebben om verbinding te maken met Universele Energie of Reiki. Ik ben alvast dankbaar voor jullie betaalbare cursus en voelde van bij het begin dat ik baat heb bij de leerstof, de luistermeditaties, de aanvullende technieken en inspirerende oefeningen. Ondertussen ben ik de cursus Reiki 2 gestart en de resultaten zijn verbluffend. Ik kan nu anderen helen, wat mijn belangrijkste motivatie was en de mensen die ik help betuigen me hiervoor hun diepe dankbaarheid.

Voordat ik begon, was mijn leven een puinhoop en wist ik niet waarom. Maar de cursus Reiki stabiliseerde en verbeterde mijn emotionele leven. Vraag me niet precies hoe, ik denk dat het de bewustzijnsverruiming was die ik ervoer tijdens het leren en oefenen. Een groot extra voordeel!”

check Ja, ik wil mij inschrijven!