Favoriet bookmark_border
remove_red_eye 242
favorite_border 1
share

Praktijk voor psychotherapie Toshi de Cuba

Welkom bij Praktijk voor psychotherapie Toshi de Cuba

Als jij op zoek bent naar een praktijk die gespecialiseerd is in Psychotherapie. is deze Psychotherapie praktijk wellicht een goede keuze. Deze Psychotherapie praktijk is gevestigd in Maarssen in de provincie Utrecht.

 

Wil je meer weten, of meteen een afspraak maken met deze  Psychotherapeut?

Op deze pagina vind je alle gegevens over deze Psychotherapie praktijk.

 

💡 TIP: Als je voor het eerst naar een alternatief genezer gaat is het handig om ons gratis E book te lezen. Dit behandelt de 5 belangrijkste punten bij het kiezen van een alternatief therapeut. Vraag het E book gelijk aan via deze link. Wij sturen het direct naar je toe.

 

 

Ben jij de Psychotherapeut van deze praktijk?

Zorg dat je meteen beter gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar een Psychotherapie praktijk in Maarssen en omstreken. Claim jouw profiel, word lid van UVAG, verkrijg als extra mogelijkheid het keurmerk en maak gebruik van de extra kansen die dit jouw praktijk biedt. 

Maak jouw praktijk nog aantrekkelijker en beter vindbaar voor jouw klanten.

 

Ontdek hier alle voordelen van een UVAG lidmaatschap en keurmerk

 

 

Overtuigd geraakt?

Klik op ‘Vul je gegevens aan’ op deze pagina en claim direct je profiel. Heb je vragen of wil je eerst kennis maken? Twijfel niet maar neem gelijk contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 0606329.

Beschikbare behandelingen

Voorzieningen

Biedt ondersteuning bij deze klachten

Reviews

1,0
star star_border star_border star_border star_border (1)
  • Daan 1 jaar geleden
    star star_border star_border star_border star_border

    Mijn ervaring met deze psycholoog is ronduit slecht. Mijn eerste indruk was redelijk goed maar dit kwam deels omdat ze in mijn beleving een typetje speelde. Naarmate de therapie volgde ontpopte Toshi de Cuba zich in een betweterig iemand. Ze kwam erg uit de hoogte op mij over en luisterde niet naar wat ik in wilde brengen. Ze heeft een bijna cartoonesk hoog stemmetje en dat maakte ook dat ik haar niet serieus kon nemen. In mijn beleving ging ze continu de strijd met mij aan wat ik erg vermoeiend vond. Ik ben daarom slechter uit deze therapie gekomen. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze vrouw. Ze doet heel aardig maar dit is niet wie ze wekelijk is.

    sentiment_satisfied 0
    sentiment_dissatisfied0

Review plaatsen

star star star_border star_border star_border star_border 1van5

message
cloud_upload Bladeren Maximale grootte afbeelding: 256 MB
email
person

Toon reviewskeyboard_arrow_down