Een bloeiende praktijk begint met online aanwezigheid

De UVAG (Unie voor Alternatieve Geneeswijzen) brengt praktijken en potentiële cliënten samen. Met een profiel op onze website breng je jouw praktijk direct onder de aandacht van duizenden unieke bezoekers per maand.

Een profiel op UVAG levert je de volgende voordelen op:

Trek meer klanten aan

Deze website verwelkomt maandelijks duizenden unieke bezoekers. Mensen die interesse hebben in alternatieve geneeswijzen, of zelfs concreet op zoek zijn naar een behandeling.

Met jouw praktijk op onze website breng je jouw bedrijf direct onder de aandacht. En dat zorgt voor meer klanten.

Gratis boekingsmodule

We maken het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk om de juiste alternatieve zorg te kiezen.

Daarom kan jij als lid van UVAG gebruik maken van onze gratis boekingsmodule. Zo maken we het voor potentiële klanten zo laagdrempelig mogelijk om een behandeling bij je te boeken. Dat levert jou een extra omzetkanaal op.

Vul je profiel aan

De kans bestaat dat we jouw praktijk al hebben opgenomen op de website. Maar als lid van UVAG krijg je de kans jouw profiel precies aan te vullen zoals jij dat wil.

Met onder andere foto’s, informatie en prijzen geef je potentiële klanten een compleet beeld van jouw bedrijf. De perfecte manier om je online zichtbaarheid te vergroten en je merk te versterken.

Maak kortingscodes aan

Een kortingscode kan een potentiële klant net dat zetje in de rug geven om een behandeling te boeken.

Als lid van UVAG heb je volledige vrijheid over de hoogte, frequentie en verloopdatum van jouw aanbiedingen. Volledige controle over jouw kortingsbeleid. Een slimme manier om meer klandizie te realiseren. 

En daarnaast..

  • Kunnen onze leden vanuit hun account evenementen organiseren;
  • Kunnen onze leden bestanden, zoals prijslijsten, toevoegen die onze bezoekers direct kunnen inzien;
  • Kunnen onze leden een link naar hun eigen website op hun profiel plaatsen.

 

Ben je overtuigd geraakt?

Het plaatsen van jouw praktijk op onze website is goed voor jouw zichtbaarheid en trekt extra klanten aan. Ben je overtuigd geraakt van UVAG? Klik op onderstaande button om jouw praktijk aan te melden. Het kost ongeveer 10 minuten.

navigate_next Meld in 10 minuten je praktijk aan!