Online aanwezigheid vormt een gezonde basis voor jouw praktijk

De UVAG (Unie voor Alternatieve Geneeswijzen) is de intermediair tussen praktijkhouders en potentiële klanten. Met een profiel op UVAG.nl breng je jouw praktijk onder de aandacht van duizenden unieke bezoekers per maand. 

Met het UVAG keurmerk straal je bovendien uit dat jij een professional bent die conform wet- en regelgeving handelt en klanten bij jou in goede handen zijn.

Een profiel op UVAG levert je de volgende voordelen op:

Trek meer klanten aan

Deze website verwelkomt maandelijks duizenden unieke bezoekers. Mensen die interesse hebben in alternatieve geneeswijzen, of zelfs concreet op zoek zijn naar een behandeling.

Door het grote aantal praktijken, uitgebreide Marketing efforts en een sterk geoptimaliseerde website verschijnen wij hoog in de Google zoekresultaten.

Met jouw praktijk op onze website breng je jouw bedrijf direct onder de aandacht. En dat zorgt voor meer klanten.

Gratis boekingsmodule

We maken het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk om de juiste alternatieve zorg te kiezen.

Daarom kan jij als lid van UVAG gebruik maken van onze gratis boekingsmodule. Zo maken we het voor potentiële klanten zo laagdrempelig mogelijk om een behandeling bij je te boeken. Dat levert jou een extra omzetkanaal op.

Vul je profiel aan

De kans bestaat dat we jouw praktijk al hebben opgenomen op de website. Maar als lid van UVAG krijg je de kans jouw profiel precies aan te vullen zoals jij dat wil.

Specifieer exact met wat voor klachten klanten bij jou terecht kunnen. Door jouw specifieke expertise goed te benoemen vinden klanten snel en eenvoudig exact de juiste behandelaar.

Met onder andere foto’s, informatie en prijzen geef je potentiële klanten een compleet beeld van jouw bedrijf. De perfecte manier om je online zichtbaarheid te vergroten en je merk te versterken. 

Daarnaast vermeld jij uiteraard je website op je profiel wat zorgt voor een ijzersterke backlink naar jouw eigen website.

Maak kortingscodes aan

Een kortingscode kan een potentiële klant net dat zetje in de rug geven om een behandeling te boeken.

Als lid van UVAG heb je volledige vrijheid over de hoogte, frequentie en verloopdatum van jouw aanbiedingen. Volledige controle over jouw kortingsbeleid. Een slimme manier om meer klandizie te realiseren. 

En daarnaast kunnen onze leden:

   • Vanuit hun account evenementen organiseren;
   • Diverse bestanden (zoals prijslijsten) en foto’s toevoegen die onze bezoekers direct kunnen inzien;
   • Een link naar hun eigen website op hun profiel plaatsen.
   • Het UVAG Keurmerk aanvragen (lees er hier alles over)
   • Krijg je volledige en onbeperkte support bij het opzetten van jouw profiel en het online- en offline promoten van jouw praktijk.

 

Ben je overtuigd geraakt?

Het plaatsen van jouw praktijk op onze website is goed voor jouw zichtbaarheid en trekt extra klanten aan.

Ben je overtuigd geraakt van UVAG?

Klik op onderstaande button en meld je gelijk aan. Het kost je nog geen 10 minuten.

Heb je vragen of wil je liever eerst eens contact met ons opnemen? Twijfel niet maar bel ons gelijk op 085 0606329 of mail ons op info@uvag.nl

navigate_next Meld in 10 minuten je praktijk aan!