Selecteer een pagina
Het is lente. Tijd om het verfwerk eens grondig aan te (laten) pakken!

17/03/2022

Werkkleding

De zon laat zich weer zien, de temperaturen stijgen. Voorlopig nemen we afscheid van koning winter om de lente te begroeten. Het ideale seizoen om het buitenverfwerk eens grondig aan te pakken. De koude, natte tijden hebben hun sporen achtergelaten. Wellicht is zelfs sprake van stormschade? De professionele schilder zorgt voor het juiste onderhoud en laat de woning weer schitteren!

Aan schilderwerk geen gebrek. Een goed onderhouden woning met strak verfwerk, dat wil tenslotte iedereen. Hoe heerlijk is het om deze werkzaamheden onder de meest ideale omstandigheden uit te kunnen voeren! Geen straffe harde wind, striemende regen of ijzige temperaturen die de planning in de war gooien. Nee juist, onder de stralende lentezon vol enthousiasme aan de slag. Naast de juiste weersomstandigheden is natuurlijk ook goede bedrijfskleding van groot belang. Niet alleen bij de buiten verfwerkzaamheden maar ook als er binnen aan de slag wordt gegaan! Een goed passende, professionele werkbroek, lang of kort, bijvoorbeeld. Of een schilder-overall, een fleecevest, een polo, werkjack enzovoorts. Het beschikbare assortiment werkkleding is bijzonder uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Of het nu stretch, waterafstotend of winddicht is. Voor iedere wens is er een passend en prettig zittend outfit beschikbaar.

Bedrijfskleding bedrukken

Een heel goed idee is altijd het bedrukken van de werkkleding kopen. Dat straalt niet alleen professionaliteit uit maar vergroot ook de naamsbekendheid! En dat levert natuurlijk weer klandizie op. Slim dus om de werkkleding te laten bedrukken. Met het logo of de pakkende bedrijfsslogan die de aandacht trekken. Bij het bedrukken van bedrijfskleding zijn de mogelijkheden uiteraard zeer divers. Een bedrukking op de borst, of juist op de achterzijde? Alles is mogelijk. Dus ook een logo of slogan op de mouw of broekspijp. Kleurrijk, groot of klein, de positie. Denk er maar eens over na, bespreek het met het team of win advies in van een grafisch vormgever. Het loont echt de moeite om hier eens goed over na te denken én te investeren in het bedrukken van de werkkleding! Dan wordt schilderen in de lentezon een nog groter werkfeest.

Verrijk je kennis door te lezen naar informatieve artikelen.

Op Uvag.nl tref je talloze informatieve artikelen/blogs aan. Deze blogs zijn verdeeld in diverse categorieën. Zoals: 

Alle berichten

Catering in Leiden: Een culinair avontuur in de sleutelstad

Catering in Leiden: Een culinair avontuur in de sleutelstad

Leiden, de prachtige historische stad in het hart van Nederland, staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed, schilderachtige grachten en levendige atmosfeer. Maar naast zijn architectonische pracht en geschiedenis heeft Leiden ook een bloeiende culinaire scene die...

Catering in Haarlem: Culinaire uitmuntendheid in het hart van Nederland

Catering in Haarlem: Culinaire uitmuntendheid in het hart van Nederland

Haarlem, een stad gelegen in de levendige provincie Noord-Holland, staat bekend om haar rijke geschiedenis, schilderachtige grachten en bloeiende culinaire scene. Onder de overvloed aan gastronomische hoogstandjes die Haarlem te bieden heeft, springen cateringdiensten...