Selecteer een pagina
Ik ga trouwen

14/01/2022

Ik ga trouwen

Jullie hebben besloten te gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Jullie trouwdag zal een hoogtepunt zijn in jullie leven, en zal dus tot in de puntjes moeten gaan worden geregeld. Hopelijk hebben jullie een ceremoniemeester ingeschakeld die de meeste zaken voor jullie gaat regelen. Toch zijn er een aantal zaken die jullie zelf dienen te regelen. Denk bijvoorbeeld aan de locatie waar jullie willen trouwen, of wie er gaat worden uitgenodigd om bij de huwelijksvoltrekking aanwezig te zijn, om maar een paar voorbeelden te noemen. Ook ontzettend belangrijk is om als aanstaand bruidspaar een trouwfotograaf te kiezen die jullie huwelijksdag gaat vereeuwigen.

 

Een trouwfotograaf kiezen

Een trouwfotograaf kiezen die bij jullie past, en aan al jullie eisen kan voldoen is geen sinecure. Stel, je zoekt een trouwfotograaf in bijvoorbeeld Den Haag, of je zoekt een trouwfotograaf in Rotterdam, het maakt eigenlijk niet uit waar. Waar moet jullie ideale fotograaf nu zoal aan voldoen, en waar moet je zoal op letten?

• Een trouwfotograaf moet zijn of haar vak verstaan, het liefst jarenlang ervaring hebben.
• Zijn ervaring dient te blijken uit zijn portfolio. Tegenwoordig is het portfolio meestal terug te kijken op de website van de betreffende fotograaf.
• Kies voor een fotograaf die met jullie meedenkt, en die ook bereid is om ruim voor de trouwdatum een afspraak met jullie te maken, om alles met jullie door te spreken, wat zijn de wensen, wat is de locatie, krijg ik achteraf een fotoboek, of een DVD met daarop alle foto’s in hoge resolutie.
• Maak van te voren een prijsafspraak, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
• Ga voor een trouwfotograaf die bekend is met de trouwlocatie die je hebt uitgekozen, zodat hij voor jullie de mooiste, meest romantische plekjes kan uitzoeken.
• Een ideale trouwfotograaf zal zoveel mogelijk op de achtergrond blijven, en jullie ook niet aan de lopende band komen lastigvallen met verzoekjes om te poseren. Een prima fotograaf zal zoveel mogelijk onzichtbaar blijven.
• Zoek een trouwfotograaf die niet alleen de standaard trouwfoto’s maakt, maar ook originele foto’s die opvallen, spontaan zijn, en die emoties laten zien!

Ik ga trouwen, heb je nog meer tips voor wat betreft de trouwfotograaf?

Wanneer jullie tijdens het kennismakingsgesprek merken dat er geen klik ontstaat tussen jullie en de fotograaf, laat dat ook direct weten. Ga niet in zee met een fotograaf die niet aan al jullie eisen kan voldoen, of waarvan je het gevoel hebt dat hij niet op 1 lijn zit met jullie, daar krijg je later alleen maar spijt van. En dat kun je je niet veroorloven, omdat jullie huwelijksdag een eenmalig gebeuren is, en die dag moet helemaal perfect verlopen.

Tot slot

Ik wens jullie heel veel succes met het zoeken naar de trouwfotograaf die bij jullie past. Of jullie nu trouwfotograaf zoeken in Den Haag, of trouwfotograaf zoeken in Rotterdam, of Bergen op Zoom, of waar dan ook, er is er altijd een die voldoet aan jullie eisen. Denk er niet te makkelijk over, en maak jullie wensen duidelijk kenbaar. Maak een onvergetelijke dag van jullie trouwdag, alvast van harte gefeliciteerd!

Bruidsfotograaf Rotterdam

Verrijk je kennis door te lezen naar informatieve artikelen.

Op Uvag.nl tref je talloze informatieve artikelen/blogs aan. Deze blogs zijn verdeeld in diverse categorieën. Zoals: 

Alle berichten

Wat te doen als je je leven haat

Wat te doen als je je leven haat

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Wat te doen als je je leven haat. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: Nathaniel Drew Het lijkt misschien cliché, maar het leven is hard. Van opgroeien en werken tot...

Laat je door niemand klein maken

Laat je door niemand klein maken

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Laat je door niemand kleinen. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: BrentonRoss Soms lijkt het alsof je niet sterk kunt zijn. Het lijkt alsof alles en iedereen tegen je is....

Wees blij met wat je hebt

Wees blij met wat je hebt

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: Wees blij met wat je hebt. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: Improvement Pill Tot op zekere hoogte is geluk een keuze. Hoewel het onmogelijk is om alles wat...