Selecteer een pagina
Mooi zijn is niet alles

30/04/2022

Mooi zijn is niet alles

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: Mooi zijn is niet alles. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: TED

De samenleving waarin we leven zoekt naar mooie gezichten, we hebben allemaal een echtgenoot nodig die mooi en knap is, we hebben allemaal iemand nodig die er goed uitziet, maar is dit hoe onze samenleving zou moeten zijn?

Denk je dat mooi zijn alles is?

Stel je voor dat je mooi en geweldig bent, altijd het middelpunt van de aandacht bent, omdat je een mooi gezicht hebt, en dan zie je iemand die niet mooi is en je beledigt ze en bespot ze, je gaat terug naar huis, je slaapt en denkt dat je ben de mooiste persoon ter wereld en iedereen is gek op je maar de volgende ochtend als je wakker wordt is het totaal anders je mooie gezicht is nu gevuld met veel acne littekens, veel rimpels, je huid ziet er oud uit, nu denk je nog steeds schoonheid is alles? Waar is je goede uiterlijk gebleven? Onthoud altijd dat we allemaal de schepping van God zijn, hij heeft ons op veel mooie manieren geschapen, onze beste eigenschap is niet onze blanke huid, maar het is ons hart en ons karakter als ons karakter en hart lelijk zijn, wat is het nut van schoonheid? Zoveel mensen zijn alleen mooi van gezicht, maar niet vanuit het hart. Je moet dit feit begrijpen dat niets eeuwig is, je geld, je carrière, je grote banksaldo, je enorme herenhuis, je schoonheid, alles zal op een dag in stof veranderen en het enige dat ons zal blijven zijn onze daden!

Zoek de schoonheid van binnen, niet van buiten

Het gaat niet altijd om de schoonheid van wat buiten wordt gezien, verder kijken dan dat is wat het leven is. Als er een vonk van binnenuit is, ziet niets er zwak uit. Acties spreken beter dan woorden en karakter geeft weer wat een persoon is. Het is essentieel om te zijn zoals je bent, karakter bedekken met een sluier van zoetheid en een glimlach zal niet eeuwig duren. Hoewel er wordt gezegd dat schoonheid ligt in de ogen van de toeschouwer ; het is de innerlijke schoonheid die waarde heeft in plaats van de looks en lieve praatjes. Laat je omhullen met positieve gedachten , want het verlicht de relatie met familie en leeftijdsgenoten. Hoewel je met geld veel dingen kunt kopen die je leven comfortabeler en luxer zouden maken, kun je pas tevredenheid vinden als je hart ontdekt wat innerlijke schoonheid is! Dus ‚ÄúSoms zijn mensen mooi. Niet qua uiterlijk. Niet in wat ze zeggen. Alleen in wat ze zijn.”

Ware schoonheid is niet meetbaar

De eigenschappen van een mooi persoon zijn dat ze altijd schoonheid in anderen zien. Het is niet door het uiterlijk dat de schoonheid van een persoon wordt gewaardeerd; het is door het gevoel en het gedrag dat men krijgt. De beste versie van jezelf van binnen en van buiten is gewoon schoonheid. Het is niet je uiterlijk dat moet worden veranderd; de manier waarop je naar de dingen kijkt moet worden veranderd. Schoonheid kan alleen de ogen aantrekken , maar persoonlijkheid kan de harten veroveren . Mensen veranderen, dingen om ons heen zullen veranderen, ons uiterlijk zal veranderen, de huid zal vervagen met rimpels, maar een goed hart leeft voor altijd! Niet veel mensen weten dat schoonheid niet gaat over het hebben van een perfect gezicht . Het gaat over een mooie geest, een mooi hart en vooral een mooie ziel. Zelfs de onvolkomenheden hebben schoonheid die niet in uiterlijk zit, maar in wat ze doen. Het is tijd om te beseffen dat de beste schoonheid niet in foto’s kan worden gezet. En de ziel die schoonheid ziet, loopt soms alleen in het leven, want dit is niet bij iedereen een gemeenschappelijk karakter. Ware schoonheid wordt gezien in iemands ziel, niet in iemands uiterlijk . Ieder van ons zal meer herinnerd worden voor onze daden die we hebben volbracht dan voor ons uiterlijk.

Mooi zijn is niet voor eeuwig

Schoonheid wordt niet gemeten in ponden, het wordt gemeten met daden. Creëer je schoonheid met gedrag, houding en acties en niet met make-overs en stijlen. Hoewel een roos bloeit te midden van doornen, wordt de schoonheid nog steeds gewaardeerd en geaccepteerd. Evenzo als het karakter goed is, ongeacht het uiterlijk; er is geen groter succes te behalen. Ware liefde heeft geen uiterlijk nodig om verliefd te worden, de schoonheid van de ziel; bevalligheid van hart is alles wat nodig is. Ware liefde heeft geen reden nodig, het kijkt verder dan dat! Soms is het niet in controle hebben een soort schoonheid die alleen kan worden gevoeld en niet uitgedrukt. Het maakt niet uit hoe verschillende dingen veranderen en wie je leven ook verlaat , als er waarheid in je hart is, zal alleen het goede voor altijd blijven en de rest is helemaal niet van jou. In schoonheid kijken is moeilijk te begrijpen en verder kijken dan dat is moeilijk uit te leggen. Als onze ogen zielen zouden zien in plaats van de blikken, hoe anders zouden onze ideeën over schoonheid dan zijn!

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Verrijk je kennis door te lezen naar informatieve artikelen.

Op Uvag.nl tref je talloze informatieve artikelen/blogs aan. Deze blogs zijn verdeeld in diverse categorieën. Zoals: 

Alle berichten

Catering in Leiden: Een culinair avontuur in de sleutelstad

Catering in Leiden: Een culinair avontuur in de sleutelstad

Leiden, de prachtige historische stad in het hart van Nederland, staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed, schilderachtige grachten en levendige atmosfeer. Maar naast zijn architectonische pracht en geschiedenis heeft Leiden ook een bloeiende culinaire scene die...