Selecteer een pagina
Wanneer komt GTA 6 uit?

14/03/2022

Wanneer komt GTA 6 uit?

Wanneer komt GTA 6 uit? In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Wanneer komt GTA 6 uit? Dit is inclusief een mooie YouTube film. Bron: gameranx, YouTube.

 

Hallo mensen, vandaag is het vrijdag 4 februari 2022. Zoals gewoonlijk is mijn naam Jake Baldino, ik ben hier om te praten over al het nieuws over videogames dat deze week gaande is. Als een behoorlijk gestapelde week, gezien het begin februari is, waar het meestal dood is. Er is veel om in te duiken, dus laten we beginnen met het eerste grote verrassingsverhaal. De volgende Grand Theft Auto is nu officieel, echt, serieus bevestigd en komt eraan. Ja, rechtstreeks uit de mond van het paard, heeft Rockstar Gameszelf vandaag een bericht geplaatst waarin enkele dingen zoals de toekomst van GTA online worden beschreven. Maar daar zat ook een klompje van deze informatie in. “We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor de volgende inzending in de Grand Theft Auto- serie in volle gang is. Ze hebben het net uitgebracht. Het is echt. Dus Grand Theft Auto 6, of wat het ook mag zijn, is in de maak. Nu dit komt natuurlijk na geruchten en geruchten en gekte van jaren. Lekken, geen lekken ,vacatures en dat soort dingen. Dus we wisten dat er iets in de maak was, het was vrij duidelijk. Maar nu eindelijk horen we het officieel “Geweldig. Wanneer zal het zijn? Waarschijnlijk een tijdje, alleen vanwege de manier waarop deze games veel tijd kosten om te maken, in combinatie met het feit dat de afgelopen twee jaar een beetje rommelig zijn geweest voor game-ontwikkelingsstudio’s in het algemeen. Ik zou dit ding niet snel verwachten, vooral gezien het een kleine stille aankondiging was. Dit was niet als een grote, gedurfde, trotse aankondiging. Het was als een: “H, tussen haakjes, laat ons met rust.” Dus nu gewoon de geruchtenmolen waar de volgende Grand Theft Auto over gaat. Wat als ze er een meisje in stoppen? Maar serieus, dit wordt leuk. We zijn in het verleden een zender geweest die over Grand Theft Auto praatte, dus als er nog een komt, is het spannend voor ons. We houden van die spelletjes.

 

 

Battlefield 2042 goeie game?

We maken er graag video’s over. Dus ja, laten we gaan. Ander nieuws: Battlefield 2042 ziet er negatief uit alsof het meer tijd nodig heeft, wat geen grote verrassing is voor mensen die het hebben gespeeld of er echt problemen mee hebben gehad. Battlefield 2042 was natuurlijk het uithangbord voor 2021 die een aantal kapotte games uitbracht. En nu met deze nieuwe aankondiging van de ontwikkelaar community, is er een hot fix geruchten nu lijkt het maart te zijn, wat nog lang weg lijkt. En daar meekomen een heleboel updates die mensen hebben aangevraagde fixes en technische dingen. Maar verdomme, alles wat we wilden doen om dit te benadrukken, is gewoon het feit dat, ja, het is geweldig, jullie hebben tijd nodig voor reparaties voor de game, maar we hadden natuurlijk graag gezien dat de game in een betere staat zou zijn. Persoonlijk leg ik de verantwoordelijkheid niet op de individuele ontwikkelaar die de game maakt. Ik leg dat op het bedrijfsbelang erachter waar de games uiteindelijk kunnen worden uitgesteld, maar uiteindelijk moet het de deur uit worden geduwd, of ze er nu klaar voor zijn of niet . En dat is balen, want we krijgen dit soort dingen veel. Veel games zijn in het verleden echter opgeslagen met updates na de lancering, dus we zullen zien waar het naartoe gaat. Maar, in ander nieuws, wat wilde nieuws eerder deze week, maandag, wat een manier om de week knallend te beginnen. Sony heeft Bungie gekocht voor miljarden dollars. Ja, voor het geval je het gemist hebt, begonnen de console oorlogsaanwinsten. Het was $ 3,6 miljard met deze aankoop en het is wild en onverwacht, zowel aan het einde van Sony als aan Bungie, zal Bungie behoorlijk onafhankelijk kunnen blijven en games op meerdere platforms uitbrengen, wat we natuurlijk gaan doen, we moeten het geloven als we het zien, maar dat is een opmerkelijk andere benadering dan Microsoft. We hebben een hele video gemaakt over de kleine ins en outs in de details in de aankondigingen, maar eigenlijk lijkt het erop dat Sony ze echt voor alles verwerft omdat ze cool, intellectueel eigendom kunnen maken. Bungie heeft daar een geschiedenis van. Sony wil ze ook meenemen naar film- en tv-niveaus van dingen en live servicegames. Dit is waar het lijkt alsof Sony’s plannen voor Bungie en hun redenen om ze te kopen echt uitkomen.

 

 

Sony plant voor maart 2026 meer dan 10 live servicegames in

Omdat we later in de week wat meer hebben geleerd over de juiste context over de game. Omdat we nu weten dat Sony voor maart 2026 meer dan 10 live servicegames in plant. En Jim Ryan heeft hierop gezinspeeld in interviews over deze overname. Dus daar gaan ze heen. Live-servicegames, veel mensen zijn opgebrand. Persoonlijk vind ik veel van hen helemaal niet leuk, maar misschien kan Sony er een nieuwe draai aan geven met een aantal van hun verdiende interne studio’s. Ik zou dat graag willen zien. Ik zou graag wat creativiteit zien met het concept. Ik begrijp waarom bedrijvengames willen blijven ontwikkelen die maar blijven draaien en voor altijd meer geld verdienen, maar het moet goed zijn. Ik weet het niet, man, ze gaan gewoon NFT’s in het spel stoppen. We zullen zien waar al dit spul naartoe gaat, want Jim Ryan, hoofd van Sony, heeft gezegd ze in de gaten te houden omdat ze meer overnames gaan aankondigen, er zijn meer dingen in de maak. En volgens een nieuw rapport heeft Sony nog steeds 10 miljard rondslingeren die ze uitgeven. Dus laten we kijken waar dit heen gaat. De volgende aflevering wordt je aangeboden door Epic Desk. Nu, ik weet dat veel van jullie er net als ik zijn, je gebruikt deze gewoonoude, saaie zwarte bureaumatten of muismatten voor je werk of game-opstelling. Haal dat hier uit. Met Epic Desk kun je een bureaumat krijgen die je echt uitdrukt, iets groters, brutaler, esthetisch aantrekkelijk, als je wilt. Ze zijn echt mooi verpakt in een gladde hoes en ze onthullen een mooi kwaliteitsontwerp naar keuze dat allemaal in drie verschillende niveaus van zeldzaamheidsklassen valt. Ze zijn allemaal individueel gesigneerd en genummerd. De extreem gelimiteerde oplages hebben er slechts 100 stuks. Ze hebben zelfs elk hun eigen certificaat van echtheid.

 

 

Wanneer komt GTA 6 uit?

 

Beste bureaumatten

Het is best cool. De bureaumatten zelf hebben een mooie print van hoge kwaliteit. Er zit een cool stiksel aan de zijkanten. En ze zijn allemaal verkrijgbaar in de maten 36 en een half bij 15 en drie kwart inch. Ook een ding dat ik heb opgepikt nadat ik ze heb gebruikt, is dat ze een beetje dikker zijn dan je gemiddelde bureaumat of muismat en het zorgt echt voor een mooie, soepele ervaring tijdens het spelen. Dat extra gewicht en dikte, maar het voelt gewoon substantieel aan, het voelt gewoon kwaliteit, weet je? Dus als je enkele van de ontwerpen wilt bekijken en er misschien zelf een wilt uitzoeken, omdat sommige erg beperkt zijn, ga dan naar de link in de beschrijving hieronder, klik erop, of ga naar EpicDesk.shop en gebruik onze code GAMERANX en ontvang 15% korting op elke voorraad Epic Desk-mat. Bekijk nogmaals die link in de beschrijving hieronder. Veel plezier, bedankt jongens voor het kijken en dank aan Epic Desk voor het sponsoren van deze video. En heel snel vasthouden aan PlayStation-nieuws, het is een behoorlijk Sony-zware week, het is nu officieel, je kunt je PSN-account koppelen aan Discord. Dit werd vorig jaar aangekondigd, maar het wordt eindelijk uitgerold en dat is best cool en handig. Ook PSVR2 heeft nu een officiële site. Dat kwam eerder vanochtend naar voren. Het lijkt erop dat er iets gaat gebeuren met reserveringen of pre-orders ervoor. Het stond onderaan de site vermeld, dus houd daar misschien uw ogen op gericht. We hebben de fysieke headset echter nog steeds niet gezien, maar toch is het nu echt. Het wordt echt. En natuurlijk zou het geen vrijdagshow zijn zonder spelvertraging. Wat hebben we deze week? Kan je raden? Raad wat het is. Is het Gotham Nights? Nee, Suicide Squad, ja, dat was goed. Ja, man, Suicide Squad van Rock steady Games is verschoven naar 2023. Dus, daar heb je het. We hebben deze week ook een heleboel coole aankondigingen en nieuwe game dingen gekregen waarvan ik denk dat je ze zeker moet bekijken. Alle dingen, zoals de nieuwsverhalen waar we het over hadden, zal het natuurlijk allemaal worden gelinkt in de beschrijving hieronder. Het eerste wat we kregen is de nieuwe game van Yacht Club. De mensen achter Shovel Knight maken een nieuw spel in klassieke stijl.

 

 

Actie en Avontuurlijke games

Deze keer is het een echt ouderwets actie-avonturenspel in 8-bits stijl. En het heet Mina de Hollower. Ik wil zeker weten wat jullie van deze vinden. Het is zeker een beetje een verandering ten opzichte van hun vorige game, maar ik ben erg benieuwd wat ze met deze doen, omdat ik denk dat het een beetje bedrieglijk eenvoudig is. Dying Light 2 is ook op vrijdag uit. Het is eindelijk uit. Ik speelde een recensie-exemplaar, ik speel het al een tijdje. Ik raad het spel zeker aan. Er zitten zekerveel technische problemen in en ik denk niet dat sommige beslissingen helemaal aan de hype voldeden, maar ik heb zo ontzettend veel lol gehad met het basisspel dat ik het absoluut aanbeveel. Dus we zullen de game, voordat je het koopt, in de beschrijving voor je linken. Als je een van de verdomd vele miljoenen mensen bent die het hebben bekeken, bedankt, heel erg bedankt. Dit betekent echt ‘de wereld’ voor ons. Daar heb ik me kapot van gemaakt, dus dank je. Ook heeft de B lood Borne de maker het internet echt opgeblazen omdat het nu officieel uit is en je het kunt het downloaden en spelen. Het is beschikbaar. Wat we in de onderstaande beschrijving hebben gekoppeld, is een YouTube-video van de maker die een hele video afspeelt. En het is absoluut ongelooflijk. Het detailniveau, de nuance van alles, hoe het de Blood Borne geluiden gebruikt, hoe het de beelden repliceert, het is zo cool. En ik heb dit gewoon, echt waar, ik heb dit eerder in de show gezegd, maar ik hou er echt van hoe, wanneer mensen van videogames houden en ze wat vaardigheden achter zich hebben, alles kan gebeuren.

 

 

Verschillende interessante leuke games

Ook heeft Sony deze week twee State of Plays georganiseerd. De eerste was voor Grand Turismo 7, waarin al die dingen werden beschreven. Het is natuurlijk weer een prachtige, gelikte en zeer gelikte interface-zware Grand Turismo game. Het ziet er ongelooflijk indrukwekkend uit. Dat komt in maart. En we hebben ook een lange blik geworpen op Ghost Wire, het speelt zich af in Tokyo, dat ook in maart uitkomt, weten we nu. Ik was niet super enthousiast over deze game, ondanks de betrokken mensen, maar nu ik wat gameplay zie, lijkt het op dit rare, coole, FPS Doctor Strange spookjachtspel waarvan ik nooit wist dat ik het wilde, maar ik doe mee. Nu CD Project Red schakelt over op ander last-minute nieuws en heeft in een interview verklaard dat hun doelen voor dit jaar zijn om de ontwikkeling van twee nieuwe Triple-A-titels een kickstart te geven. Ja, natuurlijk, ze werken nog steeds heel hard aan Cyberpunk en wat dingen opruimen en nieuwe inhoud uitbrengen, maar ze kijken naar de toekomst. “Het gelijktijdig uitvoeren van twee Triple-A projecten is ons strategisch doel voor dit jaar.” Daarnaast gaan ze blijkbaar ook meer aannemen en personeel aannemen. Dus het blijkt gewoon uit de problemen en de internetwoede met Cyberpunk en dat het een ruwproduct is, zeker geldig. De geldtrein blijft maar rollen. En ook, in ander cynisch nieuws, krijgen we een nieuwe Call of Duty plaag of zoiets. Infinity Warfare heeft een teaser getweet. Veel mensen denken dat het Modern Warfare 2 wordt, of iets dergelijks. Dit is interessant omdat we het ook hadden over de mogelijkheid, met de Xbox-acquisitie.

Dat ActiVision misschien hun Call of Duty releases een beetje zou verspreiden, maar zeker nog niet. Dus, hier zijn we dan. Toch is het een geweldige week voor videogames, in termen van dingen die worden vrijgegeven, dingen die vorige week zijn uitgebracht, dingen die volgende week worden uitgebracht. Pokemon, stervende lichten, Sifu. Er zijn overal games, dus ik wil horen wat jullie van het nieuws deze week vinden, maar ik wil ook weten wat jullie spelen. We laten het altijd als een vastgezette opmerking achter. Het is voor ons onderzoek, dus bedankt. Maar laten we praten in de comments.

Dingen worden echter gek, dus we zullen daar zoveel mogelijk zijn, maar als je direct tegen me wilt schreeuwen, vind me dan op Twitter en Instagram en mijn YouTube-kanaal, Jake Baldino. Maar bedankt dat jullie hier elke verdomde vrijdag zijn om over dit verdomde nieuws te praten. Op de like-knop klikken is alles wat je hoeft te doen. Het helpt ons echt, dus bedankt. Maar we moeten weer aan het werk, dus bedankt dat je hier bent. Ik ben Jake Baldino, pizza is voor mij. Ik vergat bijna de, ik vergat de, ik vergeet altijd de, hoe kan ik dit doen? Fijn weekend, jongens……😉

 

Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

 

 

Verrijk je kennis door te lezen naar informatieve artikelen.

Op Uvag.nl tref je talloze informatieve artikelen/blogs aan. Deze blogs zijn verdeeld in diverse categorieën. Zoals: 

Alle berichten

Catering in Leiden: Een culinair avontuur in de sleutelstad

Catering in Leiden: Een culinair avontuur in de sleutelstad

Leiden, de prachtige historische stad in het hart van Nederland, staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed, schilderachtige grachten en levendige atmosfeer. Maar naast zijn architectonische pracht en geschiedenis heeft Leiden ook een bloeiende culinaire scene die...